Καλωσήρθατε

στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Συνταξιούχων
της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Εδώ θα ενημερωθείτε για τις Παροχές και την Δράση του Συλλόγου!

 

Επισκέπτες Ιστοσελίδας: 714.000

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΕ

Τελευταίες Ειδήσεις

Κάντε κλικ στον τίτλο της κάθε ανακοίνωσης για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 19/01/2017

                                                                                                                            19 Ιανουαρίου 2017

Προς

Το Ν. Π.

............................................

 

    Αγαπητέ συνάδελφε/συναδέλφισσα μέσα στο πνεύμα των εορτών και παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάμε γενικότερα αλλά και στο Σύλλογό μας, η πλειοψηφία του Δ.Σ αποφάσισε και φέτος την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την κοπή πίττας της περιφέρειας έως και 17/2/2017 συμφωνώντας με το επιτακτικό αίτημα των μελών μας.

    Για το επιτυχές αποτέλεσμα τέτοιων εκδηλώσεων, που έχουν γίνει πλέον θεσμός φέρνοντας κοντά τους συναδέλφους μας αυτές τις άγιες μέρες, η δική σας συμβολή είναι σημαντική και απαραίτητη. Σας ευχαριστούμε λοιπόν εκ των προτέρων για το δεδομένο θετικό αποτέλεσμα.   

   Η συμμετοχή του Συλλόγου στο κόστος εκδήλωσης ανά άτομο θα ανέλθει στο ποσό των €11.

        Tο κόστος αγοράς της πίττας επιβαρύνει  το Σύλλογο.

        Απαραίτητη προϋπόθεση για την πληρωμή από το Σύλλογο, είναι η ονομαστική κατάσταση των συμμετεχόντων με την υπογραφή τους  και η ανάλογη νόμιμη απόδειξη/τιμολόγιο.

Στη πίττα μπορούν να λάβουν μέρος μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου με το συνοδό τους. 

      Σημειώνουμε ότι η απόφαση αυτή δεν μπορεί δυστυχώς να επικυρωθεί αυτή τη στιγμή από το Δ.Σ το οποίο αδυνατεί να συνεδριάσει επειδή απέχει συστηματικά ο επικεφαλής της ΑΕΣ κ. Βαγγέλης Μαύρος με συμβούλους της παράταξής του. Επομένως θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη Γ.Σ, όποτε αυτή γίνει.

     Παρακαλούμε για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνηση να έρθετε σε επαφή με τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντέλλο Βασίλειο (τηλ. επικοινωνίας 210.32.33.424/ 210.32.32.462/ 6932452396) το δυνατό συντομότερο.

Το Δ.Σ του Συλλόγου εύχεται σε σας και τις οικογένειες σας

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

 

            Ι. Πορτούλας                            Α. Πίσχινας                     

Περισσότερες Ειδήσεις...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Προσδοκούμε ότι με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η ενημέρωση των θέσεων και η δράση του Συλλόγου, θα φθάσουν στους συναδέλφους αποτελεσματικά, πρακτικά και ουσιαστικά.
Η δράση που αναπτύσσει ο Σύλλογος μας καθώς και η άμεση επαφή μαζί σας είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υποκατασταθεί από τίποτε άλλο. Όμως είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι το διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της καθημερινότητας και είναι ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τόσο στον Σύλλογο όσο και στην επικοινωνία μαζί σας.
Στην ιστοσελίδα μας, την οποία επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε, επεκτείνουμε και να ανανεώνουμε συνεχώς, παρουσιάζεται η ταυτότητα, η ιστορία καθώς και η δράση του Συλλόγου ελπίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές θα αγγίξουν ένα ευρύτερο κοινό. Σε αυτήν επίσης, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή της, θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους συνταξιούχους οι οποίες θα τους βοηθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες τους γρήγορα και έγκυρα χωρίς ανάγκη προσφυγής σε τηλεφωνήματα.
Ο Σ..Σ.Ε.Τ.Ε. εκτιμά κάθε νέα ιδέα, πρόταση ή κριτική που σκοπό και στόχο έχει να βοηθήσει την αναβάθμιση της δράσης του. Για αυτό καλούμε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια του ιστοχώρου μας να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνεται προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Σύλλογό μας εποικοδομητικά.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

 

Διοικητικός Απολογισμός

Διεύθυνση: Δραγατσανίου 8, Αθήνα 10559

Τηλεφωνικό Κέντρο (10 γραμμές):
Τηλ.: 210 3232462, 210 3233424, 210 3316434, 210 3239641, 210 3245429
Φαξ: 210 3239658

Τηλέφωνο εκδηλώσεων, εκδρομών, ξεναγήσεων: 210 3228486

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:
ssete@otenet.gr

 

Χρήσιμα Αρχεία

 
Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την αίτηση που σας ενδιαφέρει σε μορφή Word.
 
 

Πείτε μας περισσότερα για σας..

Συμπληρώστε το email σας και
γραφτείτε στο Newsletter του
 

Ενημερώνουμε τους συνταξιούχους μας, ότι στην περίπτωση κατά την οποία θα αποφασίσουν να αποκτήσουν επαγγελματική δραστηριότητα ή άλλη εργασία θα πρέπει να ενημερωθούν από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τ.ΤΣΠ-ΕΤΕ), προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της τυχόν επιβαλλόμενης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων που αφορούν τις περικοπές των αποδοχών τους.

Οι βασικότεροι Ασφαλιστικοί Νόμοι που διαμόρφωσαν το Ασφαλιστικό μας πλαίσιο είναι στην Ιστοσελίδα των Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. (Α.Ο.Π.Ε.Τ.Ε.) www.aopete.gr.

© 2012  Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ETHNODATA Α.Ε.