Καλωσήρθατε

στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Συνταξιούχων
της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Εδώ θα ενημερωθείτε για τις Παροχές και την Δράση του Συλλόγου!

 

Επισκέπτες Ιστοσελίδας: 592.214

KEIMENO ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γ.Σ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Κάντε κλικ στον τίτλο της κάθε ανακοίνωσης για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΕΤ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΥΠΕΤ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 29/06/2016

__

 

 

 

 


Αθήνα,  27 Ιουνίου 2016

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 5 του Κανονισμού Ασφάλισης & Παροχών Τ.Υ.Π.Ε.Τ., τα μέλη έχουν υποχρέωση να γνωστοποιούν εγγράφως στο Ταμείο Υγείας και εντός δύο (2) μηνών, κάθε μεταβολή της οικογενειακής τους κατάστασης η οποία έχει οποιαδήποτε συνέπεια για το Τ.Υ.Π.Ε.Τ.  Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κάθε ασφαλισμένος που έχει οποιαδήποτε μεταβολή στην οικογενειακή του κατάσταση (π.χ. γάμος, απόκτηση τέκνων, ενηλικίωση τέκνων, ανάληψη εργασίας τέκνων, στράτευση τέκνων, ανάληψη ή διακοπή εργασίας τέκνων ή συζύγων, θάνατος, κλπ.), υποχρεούται να προσκομίσει, είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς είτε ηλεκτρονικά, και εντός δύο (2) μηνών τα απαραίτητα έγγραφα από τα οποία προκύπτει η οποιαδήποτε μεταβολή.

 

Σε περίπτωση μη προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών εντός του συγκεκριμένου χρονικού ορίου, το καταβαλλόμενο ασφάλιστρο θα αυξάνεται αυτόματα και χωρίς πρόσθετη ενημέρωση του αμέσου μέλους στην αμέσως επόμενη κατηγορία, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 6 (ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕΛΩΝ) του Κανονισμού Ασφάλισης & Παροχών Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

 

Στις περιπτώσεις που το ασφαλισμένο μέλος προσκομίζει τα απαραίτητα δικαιολογητικά μετά την παρέλευση του χρονικού ορίου των δύο (2) μηνών, και προκύπτει αλλαγή του ασφαλίστρου στην προγενέστερη κατάσταση, τότε αυτό θα γίνεται από τον αμέσως επόμενο μήνα. Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι δυνατή η επιστροφή καταβληθέντων ασφαλίστρων διότι, εκτός των άλλων, υφίστανται και νομικά κωλύματα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, και για την αποφυγή αύξησης του ασφαλίστρου, παρακαλούνται όσοι ασφαλισμένοι έχουν εκκρεμότητες, να προσκομίσουν ΑΜΕΣΑ τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρμόδια Υπ/νση Μητρώου & Ε.Κ.Α.Α. του Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανά περίπτωση μεταβολής της οικογενειακής κατάστασης επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (www.typet.gr), στη διαδρομή: ΑΡΧΙΚΗ/ΠΑΡΟΧΕΣ/Ασφάλιση/Υποδιεύθυνση Μητρώου & Ε.Κ.Α.Α. (http://www.typet.gr/index.php/el/paroxes/asfalisi/entipa-mitroou).

 

ΤΑΜΕΙΟ  ΥΓΕΙΑΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΕΤ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΥΠΕΤ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 29/06/2016

KEIMENO ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γ.Σ.
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 29/06/2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΣ ΣΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 14/06/2016

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 14/06/2016

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Δ.Σ ΤΗΣ 13/6/2016
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 09/06/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΕ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 06/06/2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Α' & Β' ΛΥΚΕΙΟΥ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 26/05/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 25/05/2016

Περισσότερες Ειδήσεις...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Προσδοκούμε ότι με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η ενημέρωση των θέσεων και η δράση του Συλλόγου, θα φθάσουν στους συναδέλφους αποτελεσματικά, πρακτικά και ουσιαστικά.
Η δράση που αναπτύσσει ο Σύλλογος μας καθώς και η άμεση επαφή μαζί σας είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υποκατασταθεί από τίποτε άλλο. Όμως είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι το διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της καθημερινότητας και είναι ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τόσο στον Σύλλογο όσο και στην επικοινωνία μαζί σας.
Στην ιστοσελίδα μας, την οποία επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε, επεκτείνουμε και να ανανεώνουμε συνεχώς, παρουσιάζεται η ταυτότητα, η ιστορία καθώς και η δράση του Συλλόγου ελπίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές θα αγγίξουν ένα ευρύτερο κοινό. Σε αυτήν επίσης, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή της, θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους συνταξιούχους οι οποίες θα τους βοηθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες τους γρήγορα και έγκυρα χωρίς ανάγκη προσφυγής σε τηλεφωνήματα.
Ο Σ..Σ.Ε.Τ.Ε. εκτιμά κάθε νέα ιδέα, πρόταση ή κριτική που σκοπό και στόχο έχει να βοηθήσει την αναβάθμιση της δράσης του. Για αυτό καλούμε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια του ιστοχώρου μας να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνεται προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Σύλλογό μας εποικοδομητικά.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

 

Διοικητικός Απολογισμός

Διεύθυνση: Δραγατσανίου 8, Αθήνα 10559

Τηλεφωνικό Κέντρο (10 γραμμές):
Τηλ.: 210 3232462, 210 3233424, 210 3316434, 210 3239641, 210 3245429
Φαξ: 210 3239658

Τηλέφωνο εκδηλώσεων, εκδρομών, ξεναγήσεων: 210 3228486

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:
ssete@otenet.gr

 

Χρήσιμα Αρχεία

 
Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την αίτηση που σας ενδιαφέρει σε μορφή Word.
 
 

Πείτε μας περισσότερα για σας..

Συμπληρώστε το email σας και
γραφτείτε στο Newsletter του
 

Ενημερώνουμε τους συνταξιούχους μας, ότι στην περίπτωση κατά την οποία θα αποφασίσουν να αποκτήσουν επαγγελματική δραστηριότητα ή άλλη εργασία θα πρέπει να ενημερωθούν από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τ.ΤΣΠ-ΕΤΕ), προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της τυχόν επιβαλλόμενης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων που αφορούν τις περικοπές των αποδοχών τους.

Οι βασικότεροι Ασφαλιστικοί Νόμοι που διαμόρφωσαν το Ασφαλιστικό μας πλαίσιο είναι στην Ιστοσελίδα των Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. (Α.Ο.Π.Ε.Τ.Ε.) www.aopete.gr.

© 2012  Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ETHNODATA Α.Ε.