Καλωσήρθατε

στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Συνταξιούχων
της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Εδώ θα ενημερωθείτε για τις Παροχές και την Δράση του Συλλόγου!

 

Επισκέπτες Ιστοσελίδας: 346.215

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Τελευταίες Ειδήσεις

Κάντε κλικ στον τίτλο της κάθε ανακοίνωσης για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 24/03/2015

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ                                ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/03/2015 στα γραφεία του ΣΣΕΤΕ νέα συνάντηση των Συλλόγων που εκπροσωπούν τους εν ενεργεία και τους συνταξιούχους συναδέλφους μας στην Εθνική Τράπεζα. Στη σύσκεψη πήραν μέρος :

- από το ΣΣΕΤΕ Βαγγέλης Μαύρος (Πρόεδρος), Γιάννης Πορτούλας (Γεν.Γραμματέας), Ανέστης Πίσχινας (Α΄Αντιπρόεδρος), Μάκης Βλασσόπουλος (Ταμίας), Βασίλης Λεκκός (Αναπλ.Γεν.Γραμματέας), Βασίλης Κωνσταντέλλος (Β΄Αντιπρόεδρος), Γιάννης Παπαδογιάννης (Αναπλ.Ταμίας) καθώς και οι Νίκος Μπαρμπαρέσος και Μαρία Μυζήθρα (μέλη Δ.Σ.)

- από το ΣΥΕΤΕ Γιώργος Αρβανίτης (Πρόεδρος), Παπαγιάννης Θύμιος (Γεν. Γραμματέας), Γιάννης Πούπκος (Α΄Αντιπρόεδρος), Γιώργος Μότσιος (Αναπλ.Γεν.Γραμματέας), Κώστας Παπακωνσταντίνου (Β΄Αντιπρόεδρος) και Έφη Χαλιού (Έφορος)

- από το ΣΥΤΑΤΕ Νίκος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος) και Νίκος Καρζής (Αναπλ.Γεν.Γραμματέας)

- από το ΣΕΠΕΤΕ Ευάγγελος Δρόλιας (Πρόεδρος) και Νικόλαος Λαβίδας (Γεν.Γραμματέας)

Στη σύσκεψη επαναβεβαιώθηκε η προηγούμενη συμφωνία των Συλλόγων στις 14/10/2014 για συνεργασία σε μια σειρά σημαντικά θέματα που απασχολούν από κοινού τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της ΕΤΕ όπως είναι η βιωσιμότητα και η βελτίωση των υπηρεσιών του ΤΥΠΕΤ, η διασφάλιση των παροχών του λογαριασμού επικούρησης, η οικονομική αποκατάσταση των θιγέντων, λόγω της αναδρομικής μείωσης του εφάπαξ, από την ΕΤΕ ώστε να μη διαταραχθεί η αναλογιστική ισορροπία και η βιωσιμότητα του ΤΑΠΕΤΕ,  η αντιμετώπιση των οφειλών που βρίσκονται σε καθυστέρηση, η παροχή διευκολύνσεων στους συναδέλφους για την ελάφρυνση των δανειακών βαρών τους και για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης.

Αποφασίσθηκε, εκτός των άλλων, η συνεργασία μας να συμπεριλάβει και τη σύνταξη κοινών υπομνημάτων προς τους κατά περίπτωση αρμόδιους φορείς (Κυβέρνηση, Διοίκηση της ΕΤΕ,  Ασφαλιστικούς Οργανισμούς κλπ) με στόχο την ενιαία διεκδίκηση των αντίστοιχων κοινών αιτημάτων μας. Την υλοποίηση αυτής της ενέργειας θα αναλάβει μια μεικτή επιτροπή συνδικαλιστών από τους 4 Συλλόγους οι οποίοι θα φέρουν προς έγκριση τα σχετικά υπομνήματα στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων τους. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΣΥΕΤΕ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΣΥΤΑΤΕ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΣΕΠΕΤΕ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΣΣΕΤΕ)


Περισσότερες Ειδήσεις...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Προσδοκούμε ότι με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η ενημέρωση των θέσεων και η δράση του Συλλόγου, θα φθάσουν στους συναδέλφους αποτελεσματικά, πρακτικά και ουσιαστικά.
Η δράση που αναπτύσσει ο Σύλλογος μας καθώς και η άμεση επαφή μαζί σας είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υποκατασταθεί από τίποτε άλλο. Όμως είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι το διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της καθημερινότητας και είναι ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τόσο στον Σύλλογο όσο και στην επικοινωνία μαζί σας.
Στην ιστοσελίδα μας, την οποία επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε, επεκτείνουμε και να ανανεώνουμε συνεχώς, παρουσιάζεται η ταυτότητα, η ιστορία καθώς και η δράση του Συλλόγου ελπίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές θα αγγίξουν ένα ευρύτερο κοινό. Σε αυτήν επίσης, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή της, θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους συνταξιούχους οι οποίες θα τους βοηθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες τους γρήγορα και έγκυρα χωρίς ανάγκη προσφυγής σε τηλεφωνήματα.
Ο Σ..Σ.Ε.Τ.Ε. εκτιμά κάθε νέα ιδέα, πρόταση ή κριτική που σκοπό και στόχο έχει να βοηθήσει την αναβάθμιση της δράσης του. Για αυτό καλούμε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια του ιστοχώρου μας να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνεται προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Σύλλογό μας εποικοδομητικά.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

 

Διοικητικός Απολογισμός

Διεύθυνση: Δραγατσανίου 8, Αθήνα 10559

Τηλεφωνικό Κέντρο (10 γραμμές):
Τηλ.: 210 3232462, 210 3233424, 210 3316434, 210 3239641, 210 3245429
Φαξ: 210 3239658

Τηλέφωνο εκδηλώσεων, εκδρομών, ξεναγήσεων: 210 3228486

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:
ssete@otenet.gr

 

Χρήσιμα Αρχεία

 
Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την αίτηση που σας ενδιαφέρει σε μορφή Word.
 
 

Πείτε μας περισσότερα για σας..

Συμπληρώστε το email σας και
γραφτείτε στο Newsletter του
 

Ενημερώνουμε τους συνταξιούχους μας, ότι στην περίπτωση κατά την οποία θα αποφασίσουν να αποκτήσουν επαγγελματική δραστηριότητα ή άλλη εργασία θα πρέπει να ενημερωθούν από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τ.ΤΣΠ-ΕΤΕ), προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της τυχόν επιβαλλόμενης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων που αφορούν τις περικοπές των αποδοχών τους.

Οι βασικότεροι Ασφαλιστικοί Νόμοι που διαμόρφωσαν το Ασφαλιστικό μας πλαίσιο είναι στην Ιστοσελίδα των Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. (Α.Ο.Π.Ε.Τ.Ε.) www.aopete.gr.

© 2012  Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ETHNODATA Α.Ε.