Καλωσήρθατε

στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Συνταξιούχων
της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Εδώ θα ενημερωθείτε για τις Παροχές και την Δράση του Συλλόγου!

 

Επισκέπτες Ιστοσελίδας: 373.920

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28/5/2015 & ΩΡΑ 10π.μ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

Τελευταίες Ειδήσεις

Κάντε κλικ στον τίτλο της κάθε ανακοίνωσης για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 21/05/2015

www.ssete.gr
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Δραγατσανίου 8- 105 59 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210 3232462,FAX: 210 3239658, e-mail: ssete@otenet.gr,

  Αθήνα, 21 Μαίου 2015

 

Αιδώς Αργείοι

ή

Εκεί που μας χρωστούσαν

μας πήραν και το βόδι

 

Πραγματικά η διαστρέβλωση της αλήθειας από την Ανεξάρτητη Ενωτική Συνεργασία θα καταρρίψει κάθε ρεκόρ Γκίνες το 2015.

Μετά την παγκόσμια πρωτοτυπία της πρότασης για καταψήφιση του Απολογισμού του Δ.Σ στο οποίο κατείχαν τη θέση του Προέδρου, δηλαδή ζήτησαν να καταψηφίσουν τον εαυτό τους, έρχονται τώρα, ανερυθρίαστα, ως ανησυχούντες ξανά, για την καθυστέρηση της καταβολής των οδοιπορικών των συναδέλφων της επαρχίας.

Ξέχασαν πολύ σύντομα ότι πριν λίγες ημέρες από το βήμα της Γ.Σ αποκαλούσαν «βλάχους» τους συναδέλφους μας της επαρχίας, όπως η επιλεκτική μνήμη τους στην αναφορά των γεγονότων σκοπίμως δεν αναφέρει ότι η διαδικασία γα την καταβολή των οδοιπορικών της Γ.Σ είναι στο τέλος της κι ότι εντός  2 έως 3 ημερών αρχίζει η καταβολή τους.

Επίσης σκοπίμως δεν αναφέρουν ότι ταυτόχρονα με την έκδοση της ανακοίνωσής τους έστειλαν γράμμα στον Πρόεδρο κ. Πορτούλα προβάλλοντας εμμέσως γραφειοκρατικές διαδικασίες για να καθυστερήσουν την καταβολή για να μπορούν να κάνουν μικροπολιτική αντιπολίτευσης.

Για να αντιληφθείτε τι είδους κριτική ασκούν, σας ενημερώνουμε ότι το 2014 που είχαν αυτοί την ευθύνη του Συλλόγου, οι αποζημιώσεις άρχισαν να καταβάλλονται από 6/5 και μετά, ενώ η Τακτική Γ.Σ είχε γίνει στις 20/3/2014 δηλαδή ξεκίνησαν μετά από 2 μήνες. Τα υπόλοιπα στην κρίση σας.

Η αντιπολίτευση είναι απαραίτητη και επιβάλλεται.

Η αντιπολίτευση σκοπιμοτήτων είναι καταδικαστέα.

Αιδώς Αργείοι

                            Για το Σύλλογο Συνταξιούχων ΕΤΕ

                            Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας

                                              

                            Ι. Πορτούλας                       Αν. Πίσχινας


Περισσότερες Ειδήσεις...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Προσδοκούμε ότι με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η ενημέρωση των θέσεων και η δράση του Συλλόγου, θα φθάσουν στους συναδέλφους αποτελεσματικά, πρακτικά και ουσιαστικά.
Η δράση που αναπτύσσει ο Σύλλογος μας καθώς και η άμεση επαφή μαζί σας είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υποκατασταθεί από τίποτε άλλο. Όμως είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι το διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της καθημερινότητας και είναι ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τόσο στον Σύλλογο όσο και στην επικοινωνία μαζί σας.
Στην ιστοσελίδα μας, την οποία επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε, επεκτείνουμε και να ανανεώνουμε συνεχώς, παρουσιάζεται η ταυτότητα, η ιστορία καθώς και η δράση του Συλλόγου ελπίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές θα αγγίξουν ένα ευρύτερο κοινό. Σε αυτήν επίσης, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή της, θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους συνταξιούχους οι οποίες θα τους βοηθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες τους γρήγορα και έγκυρα χωρίς ανάγκη προσφυγής σε τηλεφωνήματα.
Ο Σ..Σ.Ε.Τ.Ε. εκτιμά κάθε νέα ιδέα, πρόταση ή κριτική που σκοπό και στόχο έχει να βοηθήσει την αναβάθμιση της δράσης του. Για αυτό καλούμε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια του ιστοχώρου μας να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνεται προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Σύλλογό μας εποικοδομητικά.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

 

Διοικητικός Απολογισμός

Διεύθυνση: Δραγατσανίου 8, Αθήνα 10559

Τηλεφωνικό Κέντρο (10 γραμμές):
Τηλ.: 210 3232462, 210 3233424, 210 3316434, 210 3239641, 210 3245429
Φαξ: 210 3239658

Τηλέφωνο εκδηλώσεων, εκδρομών, ξεναγήσεων: 210 3228486

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:
ssete@otenet.gr

 

Χρήσιμα Αρχεία

 
Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την αίτηση που σας ενδιαφέρει σε μορφή Word.
 
 

Πείτε μας περισσότερα για σας..

Συμπληρώστε το email σας και
γραφτείτε στο Newsletter του
 

Ενημερώνουμε τους συνταξιούχους μας, ότι στην περίπτωση κατά την οποία θα αποφασίσουν να αποκτήσουν επαγγελματική δραστηριότητα ή άλλη εργασία θα πρέπει να ενημερωθούν από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τ.ΤΣΠ-ΕΤΕ), προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της τυχόν επιβαλλόμενης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων που αφορούν τις περικοπές των αποδοχών τους.

Οι βασικότεροι Ασφαλιστικοί Νόμοι που διαμόρφωσαν το Ασφαλιστικό μας πλαίσιο είναι στην Ιστοσελίδα των Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. (Α.Ο.Π.Ε.Τ.Ε.) www.aopete.gr.

© 2012  Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ETHNODATA Α.Ε.