Καλωσήρθατε

στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Συνταξιούχων
της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Εδώ θα ενημερωθείτε για τις Παροχές και την Δράση του Συλλόγου!

 

Επισκέπτες Ιστοσελίδας: 431.952

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΣ ΣΣΕΤΕ 30/9/2015

Τελευταίες Ειδήσεις

Κάντε κλικ στον τίτλο της κάθε ανακοίνωσης για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΕ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 06/10/2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ                                          ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

Σήμερα στα Γραφεία μας έγινε συνάντηση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της Εθνικής Τράπεζας με βασικό θέμα συζήτησης πώς θα αντιμετωπίσουμε τις απειλές εναντίον όλων των μισθωτών και συνταξιούχων από την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου.

Εκτός από τον Πρόεδρό μας Γιάννη Πορτούλα και τα μέλη του ΔΣ του ΣΣΕΤΕ, στη συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων : Γιώργος Αρβανίτης (ΣΥΕΤΕ), Αντώνης Ψωμαδέλης και Νίκος Καρζής (ΣΥΤΑΤΕ), Ευάγγελος Δρόλιας, Νίκος Λαβίδας και Αφροδίτη Κοζομπόλη (ΣΕΠΕΤΕ), Δημήτρης Μπαζίγος (Σύλλογος Εργαζομένων ΕΤΕ-Πρώην Εθνοκάρτας) και Αγγελική Οικονόμου (Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΤΕ-Πρώην Εθνοκάρτας). Στη συνάντηση πήρε μέρος και ο Πρόεδρος του ΤΥΠΕΤ Νίκος Κήπος.

Διαπιστώθηκε ότι πράγματι επίκεινται μέτρα σε βάρος όλων μας. Τα μέτρα αυτά αφορούν πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις, αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση, άμεσες ή έμμεσες περικοπές συντάξεων κ.α. Χειροπιαστή απόδειξη η εξωφρενική απόφαση του Υπουργού Εργασίας να επιβάλλει κρατήσεις 1% υπέρ ΟΑΕΔ στους μισθούς των εν ενεργεία τραπεζοϋπαλλήλων με αναδρομική ισχύ από το 2011. Μια απόφαση την οποία αντιμετωπίζει ήδη με δυναμική αντίδραση η ΟΤΟΕ.

Οι συνάδελφοί μας ανησυχούν δικαιολογημένα και μας ζητούν να σταθούμε στο ύψος των ευθυνών μας και να αναλάβουμε δράση.

Συμφωνήσαμε ότι δεν θα ανεχθούμε κανένα μέτρο που θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη δεινή οικονομική κατάσταση των μελών μας όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά από 5 χρόνια συνεχούς σκληρής λιτότητας. Παράλληλα επιδιώκουμε το συντονισμό δράσης και με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς (δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες οργανώσεις) που θίγονται επίσης από το μνημόνιο.

Θα συναντηθούμε ξανά σύντομα στα γραφεία του ΣΥΕΤΕ για να ολοκληρώσουμε τη συζήτησή μας και να αποφασίσουμε τα επόμενα βήματα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΕ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΕ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 06/10/2015

Πρόσκληση και πλαίσιο συνεργασίας με τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΣΥΕΤΕ,ΣΥΤΑΤΕ,ΣΕΠΕΤΕ,ΣΕΕΤΕ,ΟΤΟΕ,ΟΣΤΟΕ
Κατηγορία: Δελτία Τύπου Ημερομηνία: 02/10/2015

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΣ ΣΣΕΤΕ ΣΤΙΣ 30/9/2015
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 02/10/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Δ.Σ 30/9/2015
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 29/09/2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΕ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 09/09/2015

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ της 11/9/2015
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 08/09/2015

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΥΕΤΕ-ΣΥΤΑΤΕ-ΣΕΠΕΤΕ-ΣΕΕΤΕ & ΣΣΕΤΕ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 03/09/2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. Γ. ΡΩΜΑΝΙΑ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 26/08/2015

Περισσότερες Ειδήσεις...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Προσδοκούμε ότι με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η ενημέρωση των θέσεων και η δράση του Συλλόγου, θα φθάσουν στους συναδέλφους αποτελεσματικά, πρακτικά και ουσιαστικά.
Η δράση που αναπτύσσει ο Σύλλογος μας καθώς και η άμεση επαφή μαζί σας είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υποκατασταθεί από τίποτε άλλο. Όμως είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι το διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της καθημερινότητας και είναι ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τόσο στον Σύλλογο όσο και στην επικοινωνία μαζί σας.
Στην ιστοσελίδα μας, την οποία επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε, επεκτείνουμε και να ανανεώνουμε συνεχώς, παρουσιάζεται η ταυτότητα, η ιστορία καθώς και η δράση του Συλλόγου ελπίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές θα αγγίξουν ένα ευρύτερο κοινό. Σε αυτήν επίσης, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή της, θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους συνταξιούχους οι οποίες θα τους βοηθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες τους γρήγορα και έγκυρα χωρίς ανάγκη προσφυγής σε τηλεφωνήματα.
Ο Σ..Σ.Ε.Τ.Ε. εκτιμά κάθε νέα ιδέα, πρόταση ή κριτική που σκοπό και στόχο έχει να βοηθήσει την αναβάθμιση της δράσης του. Για αυτό καλούμε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια του ιστοχώρου μας να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνεται προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Σύλλογό μας εποικοδομητικά.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

 

Διοικητικός Απολογισμός

Διεύθυνση: Δραγατσανίου 8, Αθήνα 10559

Τηλεφωνικό Κέντρο (10 γραμμές):
Τηλ.: 210 3232462, 210 3233424, 210 3316434, 210 3239641, 210 3245429
Φαξ: 210 3239658

Τηλέφωνο εκδηλώσεων, εκδρομών, ξεναγήσεων: 210 3228486

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:
ssete@otenet.gr

 

Χρήσιμα Αρχεία

 
Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την αίτηση που σας ενδιαφέρει σε μορφή Word.
 
 

Πείτε μας περισσότερα για σας..

Συμπληρώστε το email σας και
γραφτείτε στο Newsletter του
 

Ενημερώνουμε τους συνταξιούχους μας, ότι στην περίπτωση κατά την οποία θα αποφασίσουν να αποκτήσουν επαγγελματική δραστηριότητα ή άλλη εργασία θα πρέπει να ενημερωθούν από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τ.ΤΣΠ-ΕΤΕ), προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της τυχόν επιβαλλόμενης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων που αφορούν τις περικοπές των αποδοχών τους.

Οι βασικότεροι Ασφαλιστικοί Νόμοι που διαμόρφωσαν το Ασφαλιστικό μας πλαίσιο είναι στην Ιστοσελίδα των Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. (Α.Ο.Π.Ε.Τ.Ε.) www.aopete.gr.

© 2012  Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ETHNODATA Α.Ε.