Καλωσήρθατε

στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Συνταξιούχων
της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Εδώ θα ενημερωθείτε για τις Παροχές και την Δράση του Συλλόγου!

 

Επισκέπτες Ιστοσελίδας: 292.592

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 χρ. ΣΤΙΣ 20/12/2014 ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

Τελευταίες Ειδήσεις

Κάντε κλικ στον τίτλο της κάθε ανακοίνωσης για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤ/ΧΩΝ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 22/12/2014

18 Δεκεμβρίου 2014                                                                                                          

Προς

τον κ. Αντώνιο Αντωνόπουλο

Βοηθό Γεν. Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού

Ομίλου Εθνικής Τράπεζας

 

ΘΕΜΑ: Εγκύκλιος υπηρεσιακή της 28.11.2014/Σειρά Β’/ αρθ. 272

Κύριε Γενικέ,

Με έκπληξη, που εγγίζει τα όρια της αγανάκτησης και της οργής, διαβάσαμε την πιο πάνω αναφερόμενη εγκύκλιό σας, με θέμα “Πρόγραμμα αναδιάρθρωσης οφειλών ατομικών δανείων βάσει Ε.Σ.Σ.Ε. Προσωπικού ΕΤΕ (εν ενεργεία εργαζομένων) αρμοδιότητας Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τραπέζης & του Ομίλου”.

Είναι φανερό και σαφές ότι η  πιο πάνω  εγκύκλιος,  αναφέρεται αποκλειστικά και μόνον στους εν ενεργεία συναδέλφους μας κατά παράβαση της τελευταίας υπογραφείσης Ε.Σ.Σ.Ε, ενάντια στην, κατά παράδοση, επικρατούσα τάξη και κυρίως ενάντια στη θέληση της Διοίκησης, που εκφράστηκε με την υπογραφή του  Διευθύνοντα  Συμβούλου κου Τουρκολιά στην Ε.Σ.Σ.Ε. και η οποία θέληση τοποθετεί τους εν ενεργεία συναδέλφους και εμάς τους συνταξιούχους στην ίδια ευθεία, ισόνομα και με ίση μεταχείριση.

Σας υπενθυμίζουμε ότι, εμείς οι συνταξιούχοι Τραπεζικοί της ΕΤΕ, διαχρονικά προσφέραμε και βεβαίως εξακολουθούμε να προσφέρουμε, στη διατήρηση του ονόματος και του κύρους της Τράπεζας και επομένως η παραγνώριση της, εν γένει, προσφοράς μας, είναι έργο που ισοδυναμεί με ασέβεια.

Όλα τα πιο πάνω ουδόλως ελήφθησαν υπόψη από τους συντάκτες της συγκεκριμένης εγκυκλίου.

Είναι αδιανόητο, για μας, να μην τηρούνται, εκ μέρους σας, τα συμφωνηθέντα και υπογραφέντα στην τελευταία Ε.Σ.Σ.Ε., παρά τα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Θα θέλαμε δε να σας τονίσουμε ότι,  οι δικαιολογίες περί αδυναμίας μηχανογραφικής υποστήριξης του πιο πάνω αναφερόμενου προϊόντος, προσβάλει την Τράπεζα ως προς την μηχανογραφική της επάρκεια και είναι ατυχής η επίκληση τέτοιων δικαιολογιών.

Κύριε Γενικέ,

Οι υπηρεσίες, ως γνωστόν, εκτελούν εντολές.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένουμε την ΑΜΕΣΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ  λύση του προβλήματος που προέκυψε, αναίτια και καταχρηστικά.

Διατελούμε ευελπιστούντες στην ΤΑΧΙΣΤΗ επίλυση του ζητήματος που προέκυψε.

Για τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΕΤΕ

               Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

                                 

               Β. Μαύρος                                       Ι. Πορτούλας


Περισσότερες Ειδήσεις...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Προσδοκούμε ότι με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η ενημέρωση των θέσεων και η δράση του Συλλόγου, θα φθάσουν στους συναδέλφους αποτελεσματικά, πρακτικά και ουσιαστικά.
Η δράση που αναπτύσσει ο Σύλλογος μας καθώς και η άμεση επαφή μαζί σας είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υποκατασταθεί από τίποτε άλλο. Όμως είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι το διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της καθημερινότητας και είναι ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τόσο στον Σύλλογο όσο και στην επικοινωνία μαζί σας.
Στην ιστοσελίδα μας, την οποία επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε, επεκτείνουμε και να ανανεώνουμε συνεχώς, παρουσιάζεται η ταυτότητα, η ιστορία καθώς και η δράση του Συλλόγου ελπίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές θα αγγίξουν ένα ευρύτερο κοινό. Σε αυτήν επίσης, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή της, θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους συνταξιούχους οι οποίες θα τους βοηθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες τους γρήγορα και έγκυρα χωρίς ανάγκη προσφυγής σε τηλεφωνήματα.
Ο Σ..Σ.Ε.Τ.Ε. εκτιμά κάθε νέα ιδέα, πρόταση ή κριτική που σκοπό και στόχο έχει να βοηθήσει την αναβάθμιση της δράσης του. Για αυτό καλούμε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια του ιστοχώρου μας να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνεται προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Σύλλογό μας εποικοδομητικά.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

 

Διοικητικός Απολογισμός

Διεύθυνση: Δραγατσανίου 8, Αθήνα 10559

Τηλεφωνικό Κέντρο (10 γραμμές):
Τηλ.: 210 3232462, 210 3233424, 210 3316434, 210 3239641, 210 3245429
Φαξ: 210 3239658

Τηλέφωνο εκδηλώσεων, εκδρομών, ξεναγήσεων: 210 3228486

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:
ssete@otenet.gr

 

Χρήσιμα Αρχεία

 
Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την αίτηση που σας ενδιαφέρει σε μορφή Word.
 
 

Πείτε μας περισσότερα για σας..

Συμπληρώστε το email σας και
γραφτείτε στο Newsletter του
 

Ενημερώνουμε τους συνταξιούχους μας, ότι στην περίπτωση κατά την οποία θα αποφασίσουν να αποκτήσουν επαγγελματική δραστηριότητα ή άλλη εργασία θα πρέπει να ενημερωθούν από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τ.ΤΣΠ-ΕΤΕ), προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της τυχόν επιβαλλόμενης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων που αφορούν τις περικοπές των αποδοχών τους.

Οι βασικότεροι Ασφαλιστικοί Νόμοι που διαμόρφωσαν το Ασφαλιστικό μας πλαίσιο είναι στην Ιστοσελίδα των Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. (Α.Ο.Π.Ε.Τ.Ε.) www.aopete.gr.

© 2012  Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ETHNODATA Α.Ε.