Καλωσήρθατε

στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Συνταξιούχων
της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Εδώ θα ενημερωθείτε για τις Παροχές και την Δράση του Συλλόγου!

 

Επισκέπτες Ιστοσελίδας: 251.573

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 144

Τελευταίες Ειδήσεις

Κάντε κλικ στον τίτλο της κάθε ανακοίνωσης για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 21/10/2014

20 Οκτωβρίου 2014

 

Προς

τον κ. Αντώνιο Αντωνόπουλο

Βοηθό Γεν. Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού

Ομίλου Εθνικής Τράπεζας

και τον κ. Δημήτριο Χριστόπουλο

Διευθυντή Προσωπικού ΕΤΕ

 

Ημερομηνία εξόδου των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας

που συμμετείχαν στο πρόγραμμα εθελουσίας του έτους 2013

 

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού του πρώην ΤΣΠ-ΕΤΕ και την Εγκύκλιο της Εθνικής Τράπεζας Νο.289/19-12-2013 προκύπτει ότι η ημερομηνία εξόδου των ως άνω υπαλλήλων από την υπηρεσία είναι η 31η Δεκεμβρίου 2013.

 

Αυτό άλλωστε αναφέρεται και στο από 30/07/2014 έγγραφο της Εθνικής Τράπεζας προς τη Διευθύντρια του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τοπικό Υποκ/μα Ασφαλισμένων των Εντασσομένων Ταμείων και Κλάδων ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΣΠ-ΕΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, ΤΑΠΑΕ-ΕΘΝΙΚΗ).

 

Ωστόσο, η Διεύθυνση Παροχών του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ  με το από 14/10/2014 έγγραφό της προς το εν λόγω τοπικό υποκατάστημα σημειώνει ως «άποψη» ότι η ημερομηνία έναρξης της συνταξιοδότησης των ανωτέρω είναι η 1η Ιανουαρίου 2014.

 

Σας παρακαλούμε να επαναβεβαιώσετε με νεότερο έγγραφό σας προς το Σύλλογό μας αλλά και προς το τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ την 31η Δεκεμβρίου 2013 ως ορθή ημερομηνία εξόδου προκειμένου να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                    Ευάγγελος Μαύρος                               Ιωάννης Πορτούλας

 

 

 

Κοινοποίηση : ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

οδ. Δραγατσανίου 8 10559 Αθήνα

                      Βοηθό Γεν. Δ/ντή ΑΟΠΕΤΕ 

Εμμ. Μπενάκη 5 105 64 Αθήνα


Περισσότερες Ειδήσεις...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Προσδοκούμε ότι με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η ενημέρωση των θέσεων και η δράση του Συλλόγου, θα φθάσουν στους συναδέλφους αποτελεσματικά, πρακτικά και ουσιαστικά.
Η δράση που αναπτύσσει ο Σύλλογος μας καθώς και η άμεση επαφή μαζί σας είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υποκατασταθεί από τίποτε άλλο. Όμως είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι το διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της καθημερινότητας και είναι ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τόσο στον Σύλλογο όσο και στην επικοινωνία μαζί σας.
Στην ιστοσελίδα μας, την οποία επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε, επεκτείνουμε και να ανανεώνουμε συνεχώς, παρουσιάζεται η ταυτότητα, η ιστορία καθώς και η δράση του Συλλόγου ελπίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές θα αγγίξουν ένα ευρύτερο κοινό. Σε αυτήν επίσης, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή της, θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους συνταξιούχους οι οποίες θα τους βοηθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες τους γρήγορα και έγκυρα χωρίς ανάγκη προσφυγής σε τηλεφωνήματα.
Ο Σ..Σ.Ε.Τ.Ε. εκτιμά κάθε νέα ιδέα, πρόταση ή κριτική που σκοπό και στόχο έχει να βοηθήσει την αναβάθμιση της δράσης του. Για αυτό καλούμε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια του ιστοχώρου μας να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνεται προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Σύλλογό μας εποικοδομητικά.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

 

Διοικητικός Απολογισμός

Διεύθυνση: Δραγατσανίου 8, Αθήνα 10559

Τηλεφωνικό Κέντρο (10 γραμμές):
Τηλ.: 210 3232462, 210 3233424, 210 3316434, 210 3239641, 210 3245429
Φαξ: 210 3239658

Τηλέφωνο εκδηλώσεων, εκδρομών, ξεναγήσεων: 210 3228486

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:
ssete@otenet.gr

 

Χρήσιμα Αρχεία

 
Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την αίτηση που σας ενδιαφέρει σε μορφή Word.
 
 

Πείτε μας περισσότερα για σας..

Συμπληρώστε το email σας και
γραφτείτε στο Newsletter του
 

Ενημερώνουμε τους συνταξιούχους μας, ότι στην περίπτωση κατά την οποία θα αποφασίσουν να αποκτήσουν επαγγελματική δραστηριότητα ή άλλη εργασία θα πρέπει να ενημερωθούν από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τ.ΤΣΠ-ΕΤΕ), προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της τυχόν επιβαλλόμενης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων που αφορούν τις περικοπές των αποδοχών τους.

Οι βασικότεροι Ασφαλιστικοί Νόμοι που διαμόρφωσαν το Ασφαλιστικό μας πλαίσιο είναι στην Ιστοσελίδα των Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. (Α.Ο.Π.Ε.Τ.Ε.) www.aopete.gr.

© 2012  Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ETHNODATA Α.Ε.