Καλωσήρθατε

στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Συνταξιούχων
της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Εδώ θα ενημερωθείτε για τις Παροχές και την Δράση του Συλλόγου!

 

Επισκέπτες Ιστοσελίδας: 572.713

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ

Τελευταίες Ειδήσεις

Κάντε κλικ στον τίτλο της κάθε ανακοίνωσης για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Α' & Β' ΛΥΚΕΙΟΥ
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 26/05/2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΕΤΕ   

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

σε παιδιά συναδέλφων Α’ και Β’ Λυκείου

26 Μαΐου 2016

            Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

 

Ο Σύλλογός μας, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τις οικογένειες των νέων που βρίσκονται στη δύσκολη φάση της επιλογής των σπουδών τους και του επαγγέλματος που θα ασκήσουν, πρόκειται να πραγματοποιήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές-τριες Α’ και Β’ Λυκείου.

 Την πρώτη ημέρα του Προγράμματος πραγματοποιούνται μια σειρά από γραπτά τεστ και συμπλήρωση ερωτηματολογίων (διάρκειας 5-6 ωρών με ενδιάμεσα διαλείμματα). Η δεύτερη μέρα του προγράμματος περιλαμβάνει ατομική συνέντευξη διάρκειας περίπου 45 λεπτών. Τέλος, μετά την πάροδο λίγου χρόνου αποστέλλεται σε κάθε μαθητή-τρια γραπτή αναλυτική έκθεση αποτελεσμάτων.

            Γίνεται κατανοητό ότι το Πρόγραμμα σκοπό έχει τη συστηματική διερεύνηση της προσωπικότητας, των ενδιαφερόντων και των ικανοτήτων του νέου-ας και βασίζεται σε δοκιμασμένες επιστημονικές πρακτικές. 

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

            Προκειμένου να οργανωθεί η πραγματοποίηση του προγράμματος θα ήταν αναγκαίο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους οι γονείς των μαθητών-τριών που θα ήθελαν να συμμετάσχει το παιδί τους στο πρόγραμμα, ώστε να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και ο χώρος πραγματοποίησής του.Το κόστος για κάθε παιδί θα είναι €50.Τηλέφωνα επικοινωνίας 210.32.28.486 κα Ελευθερία Πεττή. Αρ. Λογ/σμου 040/48009908.


Περισσότερες Ειδήσεις...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Προσδοκούμε ότι με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η ενημέρωση των θέσεων και η δράση του Συλλόγου, θα φθάσουν στους συναδέλφους αποτελεσματικά, πρακτικά και ουσιαστικά.
Η δράση που αναπτύσσει ο Σύλλογος μας καθώς και η άμεση επαφή μαζί σας είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υποκατασταθεί από τίποτε άλλο. Όμως είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι το διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της καθημερινότητας και είναι ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τόσο στον Σύλλογο όσο και στην επικοινωνία μαζί σας.
Στην ιστοσελίδα μας, την οποία επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε, επεκτείνουμε και να ανανεώνουμε συνεχώς, παρουσιάζεται η ταυτότητα, η ιστορία καθώς και η δράση του Συλλόγου ελπίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές θα αγγίξουν ένα ευρύτερο κοινό. Σε αυτήν επίσης, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή της, θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους συνταξιούχους οι οποίες θα τους βοηθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες τους γρήγορα και έγκυρα χωρίς ανάγκη προσφυγής σε τηλεφωνήματα.
Ο Σ..Σ.Ε.Τ.Ε. εκτιμά κάθε νέα ιδέα, πρόταση ή κριτική που σκοπό και στόχο έχει να βοηθήσει την αναβάθμιση της δράσης του. Για αυτό καλούμε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια του ιστοχώρου μας να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνεται προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Σύλλογό μας εποικοδομητικά.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

 

Διοικητικός Απολογισμός

Διεύθυνση: Δραγατσανίου 8, Αθήνα 10559

Τηλεφωνικό Κέντρο (10 γραμμές):
Τηλ.: 210 3232462, 210 3233424, 210 3316434, 210 3239641, 210 3245429
Φαξ: 210 3239658

Τηλέφωνο εκδηλώσεων, εκδρομών, ξεναγήσεων: 210 3228486

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:
ssete@otenet.gr

 

Χρήσιμα Αρχεία

 
Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την αίτηση που σας ενδιαφέρει σε μορφή Word.
 
 

Πείτε μας περισσότερα για σας..

Συμπληρώστε το email σας και
γραφτείτε στο Newsletter του
 

Ενημερώνουμε τους συνταξιούχους μας, ότι στην περίπτωση κατά την οποία θα αποφασίσουν να αποκτήσουν επαγγελματική δραστηριότητα ή άλλη εργασία θα πρέπει να ενημερωθούν από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τ.ΤΣΠ-ΕΤΕ), προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της τυχόν επιβαλλόμενης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων που αφορούν τις περικοπές των αποδοχών τους.

Οι βασικότεροι Ασφαλιστικοί Νόμοι που διαμόρφωσαν το Ασφαλιστικό μας πλαίσιο είναι στην Ιστοσελίδα των Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. (Α.Ο.Π.Ε.Τ.Ε.) www.aopete.gr.

© 2012  Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ETHNODATA Α.Ε.