Καλωσήρθατε

στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Συνταξιούχων
της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Εδώ θα ενημερωθείτε για τις Παροχές και την Δράση του Συλλόγου!

 

Επισκέπτες Ιστοσελίδας: 1.055.270

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ 22/11/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΠΕΤΕ

Τελευταίες Ειδήσεις

Κάντε κλικ στον τίτλο της κάθε ανακοίνωσης για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/11/2017
Κατηγορία: Ενημέρωση Ημερομηνία: 21/11/2017

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ, 25.11.2017

 

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Λ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε.

 

         Σήμερα συνεδρίασε η Διαχειριστική Επιτροπή του ΛΕΠΕΤΕ στην οποία οι εκπρόσωποι  Συνταξιούχων και Εργαζομένων (ΣΣΕΤΕ,ΣΥΕΤΕ,ΣΥΤΑΤΕ,ΤΥΠΕΤ) ζήτησαν την πληρωμή της επικουρικής παροχής Δεκεμβρίου καθώς  και της  έκτακτης επικουρικής παροχής, με τον ίδιο τρόπο όπως μέχρι σήμερα γίνεται...

        Ο Προεδρεύων της Δ.Ε. κ. Π.Φορτούνης επανέλαβε – την αρνητική θέση της Διοίκησης, όπως αυτή έχει εκφραστεί με τις δύο επιστολές του Δ/ντα Συμβούλου κ. Λ. Φραγκιαδάκη, η οποία ουσιαστικά καταδικάζει σε οικονομικό στραγγαλισμό τις 16.000 οικογένειες των συνταξιούχων…

      Η Δ.Ε ολοκλήρωσε τη σύντομη συνεδρίασή της, αφού όρισε νέα για την προσεχή Δευτέρα 27/11/17, στην οποία θα σταλεί επιστολή προς τον Δ/ντα Σύμβουλο, με την οποία θα τίθεται εκ νέου το θέμα της καταβολής της επικουρικής παροχής – τακτικής και έκτακτης – του μηνός Δεκεμβρίου.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ

      Ότι αύριο είναι άλλη μια ημέρα αγωνιστικής κινητοποίησης για τους συναδέλφους μας της Αθήνας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΣΕΤΕ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΘΗΝΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 – 10.30π.μ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ(Πανεπιστημίου 52)

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

      Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα Ενότητας και Αγώνα – Προασπίζουμε τον ΛΕΠΕΤΕ και το ΤΥΠΕΤ

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ

Μόνη υπεύθυνη πηγή πληροφόρησης είναι ο Σύλλογός μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.


Περισσότερες Ειδήσεις...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ


Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Προσδοκούμε ότι με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η ενημέρωση των θέσεων και η δράση του Συλλόγου, θα φθάσουν στους συναδέλφους αποτελεσματικά, πρακτικά και ουσιαστικά.
Η δράση που αναπτύσσει ο Σύλλογος μας καθώς και η άμεση επαφή μαζί σας είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να υποκατασταθεί από τίποτε άλλο. Όμως είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι το διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα κομμάτι της καθημερινότητας και είναι ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε πλήρως τόσο στον Σύλλογο όσο και στην επικοινωνία μαζί σας.
Στην ιστοσελίδα μας, την οποία επιδιώκουμε να αναβαθμίζουμε, επεκτείνουμε και να ανανεώνουμε συνεχώς, παρουσιάζεται η ταυτότητα, η ιστορία καθώς και η δράση του Συλλόγου ελπίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές θα αγγίξουν ένα ευρύτερο κοινό. Σε αυτήν επίσης, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωσή της, θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους συνταξιούχους οι οποίες θα τους βοηθήσουν να λύσουν τυχόν απορίες τους γρήγορα και έγκυρα χωρίς ανάγκη προσφυγής σε τηλεφωνήματα.
Ο Σ..Σ.Ε.Τ.Ε. εκτιμά κάθε νέα ιδέα, πρόταση ή κριτική που σκοπό και στόχο έχει να βοηθήσει την αναβάθμιση της δράσης του. Για αυτό καλούμε κάθε επισκέπτη και επισκέπτρια του ιστοχώρου μας να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που του δίνεται προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Σύλλογό μας εποικοδομητικά.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

 

Διοικητικός Απολογισμός

Διεύθυνση: Δραγατσανίου 8, Αθήνα 10559

Τηλεφωνικό Κέντρο (10 γραμμές):
Τηλ.: 210 3232462, 210 3233424, 210 3316434, 210 3239641, 210 3245429
Φαξ: 210 3239658

Τηλέφωνο εκδηλώσεων, εκδρομών, ξεναγήσεων: 210 3228486

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:
ssete@otenet.gr

 

Χρήσιμα Αρχεία

 
Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την αίτηση που σας ενδιαφέρει σε μορφή Word.
 
 

Πείτε μας περισσότερα για σας..

Συμπληρώστε το email σας και
γραφτείτε στο Newsletter του
 

Ενημερώνουμε τους συνταξιούχους μας, ότι στην περίπτωση κατά την οποία θα αποφασίσουν να αποκτήσουν επαγγελματική δραστηριότητα ή άλλη εργασία θα πρέπει να ενημερωθούν από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Τ.ΤΣΠ-ΕΤΕ), προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο της τυχόν επιβαλλόμενης, σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων που αφορούν τις περικοπές των αποδοχών τους.

Οι βασικότεροι Ασφαλιστικοί Νόμοι που διαμόρφωσαν το Ασφαλιστικό μας πλαίσιο είναι στην Ιστοσελίδα των Ασφαλιστικών Οργανισμών Προσωπικού Ε.Τ.Ε. (Α.Ο.Π.Ε.Τ.Ε.) www.aopete.gr.

© 2012  Σύλλογος Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ETHNODATA Α.Ε.